آدرس : قم، بلوار شهید صدوقی

مجتمع تجاری امین، واحد 4034

تلفن شرکت: 47626785 021

شنبه تا پنج شنبه

شرکت آرسیان

تولید اسید سولفوریک یزد | فروش اسید سولفوریک به قیمت کارخانه

فهرست مطالب

گروه کویر کیمیا داران از سال 2008 با هدف تولید ملی و همگام سازی با متخصصان همدلی و آموزش دیده فعالیت خود را آغاز کرد و در تولید اسید سولفوریک یزد قدم برداشته و اکنون، با یاری پروردگار و تلاشهای روزافزون، به موقعیت باشکوه و قدرتمند فعلی خود رسیده است.

شرکت پویا کیمیا داران یک مجموعه اقتصادی پویا را در زمینه های مختلف تولید برق از انرژی بازیافتی، کود سه گانه سوپر فسفات گرانول (GTSP) و استفاده از خاک داخلی برای تولید اسید فسفریک ایجاد کرده است.

کارخانه های اسید فسفریک خاکهای مورد نیاز آپاتیت را از خارج از کشور تأمین می کنند، در حالی که طراحی راکتور این مجموعه به گونه ای طراحی شده است که خصوصیات خاکهای آپاتیت در این طرح گنجانیده شده است، در نتیجه مانع خروج مقدار قابل توجهی ارز خارجی از کشور می شود. و همچنین شرکت کیمیا داران یزد در تولید اسید سولفوریک صنعتی قدم نهاده و روزانه 866 تن و سالانه 260000 تن اسید سولفوریک یزد را تولید می نماید.

تولید اسید سولفوریک یزد

کاربرد های اسید سولفوریک

کاربرد های اسید سولفوریک

جابربن حیان اولین کسی بود که اسید سولفوریک را کشف کرد. این اسید که قبلاً با نام جوهر گوگرد یا سولفات هیدروژن شناخته می شد دارای چگالی بالا، بی رنگ و بسیار قوی است. این اسید در آب محلول است، اما آب را فوراً مخلوط نکنید، به تدریج آن را اضافه کنید. اسید سولفوریک یکی از پرکاربردترین مواد شیمیایی در جهان است و در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. در بعضی از منابع با مقایسه کردن میزان تولید و مصرف اسید سولفوریک صنعت آن کشور را برسی می کنند.

برای خرید اسید سولفوریک یزد می توانید به شرکت های بازرگانی و یا بصورت آنلاین و اینترنتی خریداری نمایید. و درصد خلوص و کیفیت آن در قیمت تاثیر گزار می باشد. همچنین برای خرید اسید سولفوریک صنعتی یزد می توان به شرکت هایی مراجعه نمود که در فراورده های پترو شیمی تولید و فعالیت می نمایند.
اسید سولفوریک یکی از مهمترین مواد شیمیایی صنعتی است که تولید آن  هر ساله افزایش پیدا می کند و  بیش از 40 میلیون تن آن در سال 1990 در ایالات متحده تولید شده است. اسید سولفوریک در تولید اکثر کالاها نقش مهمی دارید.

از اسید سولفوریک در تولید کود های شیمیایی استفاده می شود، به عنوان مثال  آلیاژ آلیسین و سولفات آمونیوم سوپر فسفات. این ماده در ساخت مواد شیمیایی بسیاری نیز مورد استفاده قرار می گیرد، از جمله در ساخت اسید هیدروکلریک، اسید نیتریک، نمک سولفات، مواد شوینده مصنوعی، رنگ ها و رنگدانه ها، مواد منفجره و داروها و از آن در پالایش نفت نیز استفاده می شود تا ناخالصی های حاصل از بنزین و سایر فرآورده های پالایشگاهی از آن خارج شود.

از اسید سولفوریک در پردازش فلزات استفاده می شود، به عنوان مثال در ترشی (تمیز کردن) آهن و فولاد قبل از آبکاری آنها با قلع یا روی ریون با اسید سولفوریک ساخته می شود. به عنوان الکترولیت موجود در  باتریهای اسید سرب که معمولاً در وسایل نقلیه موتوری استفاده می شود (اسید برای این استفاده، حاوی حدود 33٪ و با وزن مخصوص حدود 1.25 ، که معمولاً باتریهای اسیدی نامیده می شود) است.

اسید سولفوریک غلیظ

اسید سولفوریک غلیظ

اسید سولفوریک هنگام گرم شدن گاز تری اکسید گوگرد، را از دست می دهد، اسید سولفوریک غلیظ یک اسید ضعیف است به اسیدها و پایه ها نگاه کنید یک الکترولیت ضعیف است زیرا نسبتاً کمی از آن در دمای اتاق به یونها جدا می شود. در هنگام سرما، به آسانی با فلزات رایج مانند آهن یا مس واکنش نشان نمی دهد. با گرم شدن ماده اکسید کننده، گوگرد موجود در آن کاهش می یابد. گاز دی اکسید گوگرد ممکن است آزاد شود.

اسید سولفوریک غلیظ با بیشتر فلزات و با چندین فلز غیر مثل، به عنوان مثال، گوگرد و کربن واکنش نشان می دهد. از آنجا که اسید غلیظ از جوش نسبتاً بالایی برخوردار است، می توان از آن برای و آزاد کردن اسیدهای فرار بیشتر از نمکهای آنها استفاده کرد، به عنوان مثال، وقتی کلرید سدیم (NaCl) نمک معمولی با اسید سولفوریک غلیظ ، گاز کلرید هیدروژن، هیدروکلراید گرم می شود.

اسید سولفوریک غلیظ تمایل بسیار قوی به آب دارد. این ماده گاهی به عنوان ماده خشک کننده استفاده می شود و می توان از آن برای کم آبی (از بین بردن شیمیایی آب) بسیاری از ترکیبات، مانند کربوهیدراتها استفاده کرد.

با ساکارز قند واکنش نشان می دهد و یازده مولوکول آب را از هر مولوکول ساکارز خارج می کند و یک توده سیاه اسفنجی شکننده از کربن و اسید سولفوریک از خود به جا می گزارد. اسید به طور مشابه با پوست، سلولز و سایر گیاهان و حیوانات واکنش نشان می دهد.

هنگامی که اسید غلیظ با آب مخلوط می شود، مقدار زیادی گرما آزاد می شود. گرمای کافی می تواند به طور همزمان آزاد شود تا آب جوش بیاید و اسید پراکنده شود. برای رقیق کردن اسید،  باید اسید را به آرامی با آب هم بزنید تا آب سرد شود تا بتواند گرما را محدود کند. اسید سولفوریک با آب واکنش نشان می دهد تا هیدرات هایی با خاصیت مشخص داشته باشد

تولید اسید سولفوریک 98 درصد

تولید اسید سولفوریک

دو فرایند اصلی (محفظه سرب و تماس) برای تولید اسید سولفوریک وجود دارد و در تعدادی از نمرات و غلظت از نظر تجاری نیز در دسترس است. فرآیند محفظه سرب، قدیمی تر از این دو فرآیند، برای تولید بخش زیادی در ساخت کود استفاده می شود. فرآیند تماس اسید خالص تر و غلیظ تر تولید می کند اما به مواد خام خالص تر و استفاده از کاتالیزورهای گران قیمت نیاز دارد.

در هر دو فرآیند، دی اکسید گوگرد اکسیده و در آب حل می شود. دی اکسید گوگرد با سوزاندن گوگرد ، با سوزاندن پیریت ها (سولفیدهای آهن)، با سوزاندن سنگ معدن سولفید غیر آهنی که برای ذوب شدن آماده می شود، یا با سوختن گاز سولفید هیدروژن بدست می آید. مقداری اسید سولفوریک نیز از محلولهای زباله سولفات آهنی از  آهن و فولاد و لجن اسید زباله از پالایشگاههای نفت ساخته می شود.

فرآیند اتاق ناب

فرایند ناب

در فرآیند محفظه سرب، گاز دی اکسید گوگرد داغ وارد قسمت پایین رآکتور به نام برج گلوور می شود که در آن با ویتریول نیتروژن (اسید سولفوریک با اکسید نیتریک ، NO و دی اکسید نیتروژن ، NO 2، در آن حل می شود) شسته می شود. گازهای اکسید و دی اکسید نیتروژن مقداری از دی اکسید گوگرد به تری اکسید گوگرد اکسیده شده و در اسید شستشو حل می شود تا اسید برج یا اسید گلور (95٪ H 2SO4) تشکیل شود.

از برج گلوور مخلوطی از گازها (از جمله دی اکسید گوگرد و تری اکسید، اکسیدهای ازت، نیتروژن، اکسیژن و بخار) به محفظه ای با سرب منتقل می شود که در آن با آب بیشتری واکنش نشان می دهد. محفظه ممکن است یک اتاق بزرگ، جعبه ای یا محوطه ای به شکل مخروط کوتاه باشد. اسید سولفوریک توسط یک سری واکنش های پیچیده تشکیل می شود. روی دیوارها چگال شده و در کف محفظه جمع می شود.

در یک سری ممکن است از سه تا دوازده اتاق باشد. گازها پشت سر هم از میان آنها عبور می کنند. اسید تولید شده در محفظه ها، که اغلب به آن اسید محفظه یا اسید کود گفته می شود، حاوی 62٪ تا 68٪ H 2SO 4. پس از عبور گازها از داخل محفظه ها، آنها را درون یک راکتور بنام برج Gay-Lussac که در آن شستشو می شوند منتقل می شوند. اسید غلیظ شده سرد (از برج گلوور) اکسیدهای نیتروژن و دی اکسید گوگرد بدون واکنش در اسید محلول می شوند و به ویتولول ازت مورد استفاده در برج گلور تبدیل می شوند. گازهای باقیمانده پسماند معمولاً درون جو دفع می شوند.

فرآیند تماس

فرایند تماس

در فرآیند تماس، دی اکسید گوگرد خالص و هوا با هم مخلوط می شوند، در حدود 450 درجه سانتیگراد گرم می شوند و از یک کاتالیزور عبور می کنند. دی اکسید گوگرد به تری اکسید گوگرد اکسیده می شود. كاتالیزور معمولاً پلاتین روی حامل سیلیس یا ازبست یا پنتوكسید وانادیوم روی حامل سیلیس است.

تری اکسید گوگرد سرد شده و از دو برج عبور می کند. در برج اول با اولئوم شسته می شود (اسید سولفوریک اسید ، 100٪ اسید سولفوریک با تری اکسید گوگرد حل شده در آن). در برج دوم با 97٪ اسید سولفوریک شسته می شود. 98٪ اسید سولفوریک معمولاً در این برج تولید می شود. گازهای زاید معمولاً درون جو تخلیه می شوند. در تولید اسید با هر غلظت مورد با مخلوط کردن یا رقیق کردن محصولات این فرآیند تولید شود.

تاریخچه اسید گوگرد

تاریخچه اسید گوگرد

اگرچه اسید سولفوریک اکنون یکی از مواد شیمیایی پرکاربرد است، اما احتمالاً قبل از قرن شانزدهم شناخته شده نبود. این ماده توسط یوهان ون هلمون (1600 ق) با تقطیر مخرب گلدان سبز (سولفات آهنی) و با سوزاندن گوگرد تهیه شده است.

اولین تقاضای عمده صنعتی برای اسید سولفوریک فرآیند Leblanc برای ساخت کربنات سدیم (توسعه یافته 17.17) بود. اسید سولفوریک در نوردهاوزن از ویتریول سبز تولید می شد اما گران بود. فرایندی برای سنتز آن با سوزاندن گوگرد.

اسید سولفوریک رقیق

اسید سولفوریک رقیق

اسید سولفوریک رقیق یک اسید قوی و یک الکترولیت خوب است. بسیار یونیزه شده است، بیشتر گرما در رقیق شدن ناشی از هیدراتاسیون یون های هیدروژن است. اسید رقیق بیشتر از خواص اسیدهای قوی مشترک است. آن را به لپه آبی تبدیل می کند.

با بسیاری از فلزات (به عنوان مثال با روی) واکنش نشان می دهد و گاز هیدروژن، H2 را آزاد می کند و سولفات فلز را تشکیل می دهد. در بیشتر هیدروکسیدها و اکسیدها، با برخی کربناتها و سولفیدها و با برخی نمکها واکنش نشان می دهد.

تولید اسید سولفوریک یزد

به گزارش روابط عمومی فرماندار بهاباد، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استانداری یزد روز یکشنبه 19 اسفندماه سال 1388 به همراه مدیرکل دفتر امور اقتصادی، استاندار از کارخانه کیمیاداران در یزد بازدید کرد. از بهاباد، معاون استاندار و استاندار مرکزی. علی زینی وند معاون امور اقتصادی و توسعه استانداری یزد در حاشیه خط تولید این کارخانه اظهار داشت:
کارخانه تولید اسید سولفوریک کیمیا داران یزد یکی از بهترین واحد های کشور با محصولات متنوع و اساسی است؛ از نظر حجم اشتغال و استفاده از فناوری توسعه و چشم انداز برنامه های توسعه باید اولویت اصلی کارکنان اقتصاد مقاومتی استان باشد.این کارخانه که به طور مستقیم پنج شغل ایجاد کرده است. کود شیمیایی، اسید فسفریک و اسید سولفوریک از محصولات این کارخانه است.

خرید اسید سولفوریک در یزد

خرید اسید سولفوریک در یزد

قیمت فروش اسید سولفوریک در یزد مناسب است و فروشنده قادر است محصول را با قیمت مناسب به مصرف کننده بفروشد. اسید سولفوریک با بازار بیش از 2.5 میلیون تن تولید و مصرف و به ارزش بیش از 2 میلیارد دلار بزرگترین بازار تجارت در بین مواد شیمیایی به شمار می رود.

اسید سولفوریک به دلیل محدودیت در ذخیره سازی و انتقال طولانی مدت، از بسیاری از ترکیبات کود شیمیایی متفاوت است و به واحدهای ذوب محلی بستگی دارد زیرا گوگرد دارد.

شرکت آرسیان کو

آرسیان کو

شرکت ارسیان کو در زمینه مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی که مورد نیاز کارخانجات، برای کاربران خود «تجربه لذت بخش یک خرید اینترنتی» را ارائه می کند.
ما در شرکت ارسیان کو ارائه کالای با کیفیت و ارسال سریع کالا و همچنین ضمانت نازلترین قیمت، پاسخگویی تمام وقت، ارائه محصولات در بسته بندی های مختلف اصول اولیه خود قرارداده ایم که سعی کردیم به آن پایبند باشیم و با رعایت این اصول، هر سال حوزه های تازه ای را در فروش مواد شیمیایی به کاربران ارائه می نماییم.

شرکت ارسیان کو در زمینه صادرات و فروش عمده اسید سولفوریک 98% و اسید کلریدریک33%، اسید سولفونیک 96% فعالیت خود را آغاز نموده و به کشور عراق از جمله ارببل و بصره و همچنین به ترکیه ،ارمنستان و کشور های حاشیه خلیج فارس صادرات انجام می دهد. آرسیان کو آمادگی دارد تا مواد شیمیایی مورد نظر شما را در کوتاه ترین مدت تهیه و در مقصد شما تحویل دهید.